1. Apakah Nyanyi Bersama Bintang GV?

Bagi memeriahkan lagi pertandingan Gegar Vaganza 9, Digi akan menganjurkan peraduan duet bersama bintang Gegar Vaganza 9 untuk peluang memenangi JBL Flip 5 secara percuma! Peraduan akan dibuat di akaun TikTok Digi rasmi @digitelco bermula dari 21 November 2022 sehingga 9 Disember 2022. 2. Bagaimanakah saya boleh menyertai Peraduan Nyanyi Bersama Bintang GV?

  1. Ikuti @digitelco di TikTok dan pilih untuk berduet bersama bintang GV Bob, Fuad atau Tomok. 
  2. Klik fungsi duet dan mulakan rakaman video anda. 
  3. Muat naik video anda dari Langkah 1 di TikTok dan tag @digitelco dan #NyanyiBersamaBintangGV . Pastikan video anda ditetapkan kepada umum (public)3. Apakah hadiah Peraduan Nyanyi Bersama Bintang GV?

Setiap pemenang akan memenangi satu unit JBL Flip 5 Speaker.4. Apakah tempoh Peraduan Nyanyi Bersama Bintang GV?

Peraduan ini bermula dari 21 November dan tamat pada 9 December.5. Siapa yang layak menyertai Peraduan Nyanyi Bersama Bintang GV?

Pengguna Digi yang berumur 18 tahun ke atas dan warganegara Malaysia. 6. Berapa pemenang akan dipilih untuk peraduan ini?

Tiga pemenang akan dipilih. Satu pemenang untuk setiap artis.7. Bagaimanakah pemenang Peraduan Nyanyi Bersama Bintang GV akan dipilih?

Pemenang akan dipilih berdasarkan jumlah ‘likes’ tertinggi pada video mereka.


8. Bagaimanakah saya boleh menuntut hadiah saya?

Pemenang akan dihubungi oleh pihak Digi melalui Direct Message (DM) di akaun TikTok mereka.


9. Saya bukan pelanggan Digi, tetapi saya ingin menyertai Peraduan Nyanyi Bersama Bintang GV? Apa patut saya buat?

Peraduan ini eksklusif kepada pengguna Digi sahaja. Akan tetapi, anda boleh mengajak rakan pengguna Digi anda untuk menyertai peraduan ini.